11.3 Betalen met Payconiq by Bancontact (enkel in België mogelijk)
  1. Helpcenter
  2. 11 Mobiel betalen met Joyn (enkel in België mogelijk)
  3. 11.3 Betalen met Payconiq by Bancontact (enkel in België mogelijk)

Welke app moet de klant gebruiken om de QR-codes in te scannen?

Je start altijd met punten sparen alvorens je overgaat tot de betaling. Beginnen doe je dus altijd met de Joyn-app. Je smartphone zal je vervolgens vragen of je verder wil met Payconiq by Bancontact-app om de betaling uit te voeren.