11.3 Betalen met Payconiq by Bancontact (enkel in België mogelijk)
  1. Helpcenter
  2. 11 Mobiel betalen met Joyn (enkel in België mogelijk)
  3. 11.3 Betalen met Payconiq by Bancontact (enkel in België mogelijk)

Kunnen klanten verschillende betalingswijzen combineren via de Joyn-app?

Jazeker, wanneer je Payconiq by Bancontact selecteert, kan je het bedrag aanpassen. Vervolgens kan je het restbedrag met een alternatieve betaalmethode afhandelen (Monizze, Edenred, cash, ...).